top of page
  • Yazarın fotoğrafıairarts

ESNEK DEĞİLİM , HAMMOCKYOGA YAPABİLİR MİYİM?

HammockYoga yapmak için esnek olmak gerekmez. Düzenli olarak HammockYoga yaptıkça esneklik kazanırsınız.


Baş aşağı durduğumuz sırada, yerçekiminin etkisiyle aşağı doğru esneriz, omurgamız güçlenir, kronik halde sıkışmış adalelerimiz gevşer. Bu gevşeme baskıyı hafifleterek omurganın düzgün bir hal almasını sağlar, böylece de beden duruşunu iyileştirir. Bu duruşa bağlı, yani bizi bu şekilde tutan adaleler de esnemiş ve gevşemiş olur. Tekrar ayağa kalktığımız zaman, adaleleri güçlendiren ve omuru esnetip düzelmesini sağlayan bu duyguyu daha fazla hissederiz.




HamakYoga, sınırlarımızı test etmenin yanı sıra benzersiz bir ifade biçimi oluşturur. Yaratıcılığı, egzersizi, esnekliği ve müziği benzersiz bir şekilde birleştirir. En önemlisi, askıya alınmış hamak kullanımının omurga dekompresyonuna yardımcı olan ve kasların ve eklemlerin esnekliğini ve doğal sağlığını iyileştiren hareketlerin gerçekleştirilmesine izin vermesidir. Sabit süspansiyon ve sallanma, vücudun yerde yapılan geleneksel egzersizlerden daha fazla esneklik ve kuvvet kazanmasını sağlar. Bunlar kişide çalışma sonrası mutluluk ve mutluluk hormonlarının bileşenleriyle pozitif enerji yayan, kişinin gözlerinin içini güldüren tarifi mümkün olmayan hisler ve açılımlar hissettirir. Tüm varlığınız için bütünüyle şifalanma ve değişim sunar.


Yoga, öğrencilerin yer çekimine karşı koymaları için birçok yol sunar. Hava Yogası, yerçekimine meydan okumayı tüm öğrenciler için daha erişilebilir kılmaktadır. İster uzun süredir bir Yogi olun, ister Yoga'yı ilk kez denemeyi hayal edin, havada hamakla yoga yöntemi bu eski sanatı yeni bir perspektiften keşfetmenin eğlenceli bir yoludur.

81 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page